• Грижа за гладка кожа

  Голяма част от продуктите на Casablanca са специализирани в грижата за гладка кожа. Вижте съветите на нашите експерти за мигновен ефект, почистване и блясък.

  виж повече
 • Важни съвети при избор на нови обувки

  Когато си купувате нови обувки, експертите ни съветват задължително да поискате информация от консултантите в магазина за вида на кожата, от която са направени. В зависимост от това дали една обувка е от гладка кожа; дали е от велур или набук; естествена или изкуствена – съществуват различни продукти за нейната грижа и поддържка.

  виж повече
 • Съвети за поддържане на кожа от велур и набук

  Перфектно изглеждащите обувки от велур или набук не са само мит. Въпреки специфичния си вид, почистването и освежаването им е лесно и бързо занимание. Вижте съветите ни за тяхната поддръжка.

  виж повече
 • Как да разширим новите си, неудобни обувки?

  На всеки се е случвало да си купи нови обувки, които на първото, продължително обуване да оставят неприятно усещане, дори лека болка. Вижте нашия съвет за трайно разширяване на новите ви, любими обувки!

  виж повече
 • Трикове за безупречен блясък

  Специално за любителите на излъсканите до огледален блясък обувки, нашите експерти препоръчват продуктите от категорията кремове и вакси. Вижте как правилно да ги използвате за постигане на максимален резултат.

  виж повече
 • Бърза грижа

  Когато нямате време, а обувките ви не са във вида, в който искате, продуктите на Casablanca за бърза грижа са точно за вас. Мокри кърпи за кожа или компактна полираща гъба – привеждат обувките ви в брилянтен вид само за секунди.

  виж повече
 • Вали! Как да предпазим обувките си от намокряне?

  Дъждът вече не може да ви спре да изглеждате впечатляващо с чисти и сухи обувки! Иновативният водоотблъскващ спрей е вашето решение за дъждовните дни – научете повече как правилно да го използвате.

  виж повече
 • Възможно ли е да удължим живота на любимите си обувки?

  Правилното използване на основните продукти Casablanca може да удължи живота на обувките ви ако те са от естествена кожа. Експертите ни създадоха продукти които подхранват, омекотяват и поддържат кожата! Кои са те, научете тук.

  виж повече