ТАЙНАТА тайната на успеха

Тайната на успеха на Casablanca се крие в магията на специалното отношение и грижа, които всеки полага към своите обувки, а тънкостите при поддръжката на изделията от кожа превръщат марката в доказан експерт с безброй верни потребители.

ИСТОРИЯТА неповторим стил и емоции

В името на бранда са заложени неповторим стил и емоции, пренасящи ни в град Казабланка, който с удивителното си, екзотично разположение е събирал през вековете хора от целия свят и постепенно се е превърнал в традиционно средище на приятелството и любовта, романтиката и авантюризма.

В духа на тази традиция, с вложени огромна страст и сърце, са създадени продуктите на CASABLANCA.

ТРАДИЦИЯТА традиционното с модерното в ценностите на бранда

Мотото, което ни движи е “Продължи традицията”. То е доказателство за преплитането на традиционното с модерното в ценностите на бранда. Убедени сме, че както преди години, така и сега, в забързаното ни ежедневие си заслужава да отделим частица време, за да се погрижим за обувките си, които са неизменен елемент от нашата същност и визия и са сред първите детайли, които другите забелязват в нас.

Вярваме и знаем, че за всички, успели да се докоснат до нашата уникална гама продукти, CASABLANCA е началото на едно красиво и продължително приятелство!

УСПЕХЪТ непрекъснат стремеж да бъдем по-добри

Висококачествените продукти, които предлагаме на пазара в над 20 държави са резултат от съвременно модерно производство, съчетано с провеждането на интензивна изследователска дейност в нашата лaборатория. Основната ни задача е непрекъснатият стремеж да подобряваме съществуващите продукти и да разработваме нови, които предлагат ефективни решения и сигурни резултати.

Производственият процес е в пълно съответствие с изискванията на международните стандарти. Качеството на продукцията ни се управлява и контролира съгласно изискванията на стандарт ISO 9001:2000.